Uncategorized

Snyggaste smyckena just nu

Det finns många olika designers som är heta när det kommer till smycken just nu. Det är precis som att modeeliten inte kan få nog av snygga smycken, och inte vi vanliga människor heller. 2017 kom klockan tillbaka som ett mode. Det här var något som kanske kom lite oväntat för några, men sanningen är den att klockan är här för att stanna. Många nya märken som vi kan shoppa i år har faktiskt gjort sin karriär genom sociala medier, vilket är en kanal som kan ha väldigt stor spridning om man har tur.

Klockor och märken som äger scenen

Det finns många populära märken när det kommer till klockor, men det märke som det gått absolut bäst för de senaste åren är Daniel Wellington. Stilren och avslappnad design gör de här klockorna till eleganta smycken för både män och kvinnor. I år är kollektionen inget undantag utan bjuder på några riktigt fina pärlor. Sedan finns det självklart klassiker när det kommer till klockmärken som alltid kommer vara populära. Gant är ett sådan märke till exempel.

Klassisk design och fantastisk kvalitet

När det kommer till smycken så är ingen mindre än Efva Attling tillbaka med en riktigt fin ny kollektion. Senast Efva Attling hade ett genombrott på marknaden var nästan 10 år sedan, då skulle alla ha hennes carpe diem-halsband. Idag är det lite mer klassisk design i skinande silver som gäller. Det här är perfekta smycken för både vardag och fest.

Hårband och andra saker för håret

Nu har det blivit väldigt populärt att man ska ha utsmyckningar i håret. Hermine Hold är ett nytt bolag från Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, har lanserat. Det är i princip en kollektion med olika scarfar och hårband att utsmycka håret med. Det här har blivit väldigt populärt och det finns många olika färger och mönster att välja bland.

Gamla trender kommer tillbaka

Även om man kan känna igen en del trender från förr så är det inte så många gamla trender som kommit tillbaka 2019. Det återstår självklart fortfarande att se vad som kommer hända de kommande månaderna, men det är ingen uppenbar trend som till exempel nackbanden som ser ut att strypa. De kallades för chokers och var väldigt populära 2017-2018. För den yngre generationen kanske det här var något helt nytt, men sanningen är den att chokers faktiskt var väldigt populära redan under 90-talet. Det är roligt när gamla trender kommer tillbaka. Den som har varit duktig på att spara saker kanske kan få användning av något som legat i en låda de senaste decennierna. Eller så kan man ju alltid leta hos äldre släktmedlemmar om det är så att de har sparat något coolt.