Din skönaste, mest funktionella sport-bh

Är du på jakt efter en bh för sport? En mjuk behå, men med maximalt stöd och som du kan röra dig fritt i?

Superskönt hos Aim’n

Om du söker både funktionalitet och kvalitet ska du definitivt titta på Aim’n. Här kan du finna den sport-bh som du önskar. Aim’n tillhör den absoluta toppen med sina sköna, följsamma och snygga sport-bh:ar. Man känner knappt att man har dem på sig, det är som en andra hud och så otroligt behagligt! Det finns snygga bh-modeller både av traditionellt snitt och med lång ärm. De vanligaste färgerna är hudfärgad, svart eller vit men det finns också läckra djurmönster.

Aim’n är ett svenskt varumärke som startades av ett kreativt team kvinnor som vill stärka kvinnors självkänsla och fira kvinnors potential. Kläderna beskriver också denna glädje och lätthet. Med Aim’n blir alla drömmar sanna! Detta är ett mycket speciellt och värdedrivet varumärke som lägger sin själ i de kläder de tillverkar, och kanske är det just därför som deras sport-bh:ar är så fulländade. De är skapade av kvinnor – för kvinnor. Aim’n har också en Dreamclub där du kan plocka poäng när du handlar och sedan handla för poängen.

Ett miljövänligt varumärke

Om du är miljömedveten och vill bidra till en bättre planet är ett inköp på Aim’n miljövänligt. Det finns en tydlig policy för hållbarhet i alla led. Det finns också höga standarder när det gäller att ställa krav på tillverkares och leverantörers etik. Aim’n är ett kvalitetsmärke som håller länge och är utfört i de bästa, mest miljövänliga materialen. Det finns ett fokus på lokalproducerat och ett mål att alla produkter så småningom ska tillverkas av återvunna material. Man har redan idag släppt tights och överdelar av återvunnen polyester från plastflaskor och fiskenät. Du handlar snabbt och effektivt online hos Aim’n.