Vårens modetrender

Även om det fortfarande är vinter har blickarna redan riktats mot vårens härliga modetrender. Det kommer även nya trender för accessoarer och smycken. Även om smycken och accessoarer verkar små och betydelselösa piffar de upp en hel outfit och gör den komplett. Om du har gamla smycken kan du alltid sälja dem för att sedan köpa nya. Du kan sälja guld, om du har sådana smycken, genom att beställa ett brev hem. Du skickar sedan tillbaka de guldsmycken du vill sälja. När guldet har nått fram får du ett prisförslag och om du accepterar det landar pengarna på ditt konto inom ett dygn. Då har du nya pengar för att köpa de nya trenderna. Att exempelvis köpa ett par statementörhängen är perfekt till nästa fest. Glimrande smycken i både silver och guld är även helt rätt kommande vårsäsong.

Kroppsnära kläder med cut outs

Nu i vår syns det allt från trendiga stickade plagg med ränder till kläder i grönt och jordnära toner. Det randiga mönstret är något som passar bra både till vardags och till fest. Du kan även ha randigt i en hel outfit eller bara som enstaka detaljer. Smala och breda ränder fungerar lika bra och du kan ha ränder både på tvären och längden. Något annat som präglar vårens mode är avklätt och kroppsnära mode. Mycket cut outs och genomskinliga material är helt rätt att satsa på denna säsong. Det enkla minimalistiska 90-talet fortsätter att hålla ett stadigt grepp om modevärlden och det syns i kroppsnära plagg, gärna med cut outs och i svart.

Träningsmodet håller i sig

En trend i vår är även det mer sportiga modet. Modehusen har tagit inspiration från bland annat boxnings- och tennisvärlden. Träningstrenden är något som det tidigare setts en hel del av så träningsbyxorna och fritidskläderna kan du fortsatt behålla i garderoben och använda under våren.