Skjortan är det ultimata plagget

En riktigt snygg skjorta är alltid ett stilsäkert och snyggt alternativ till alla möjliga tillfällen. Det är det perfekta go to-plagget när du står rådvill inför vad du ska ha på dig. Skjortan är även perfekt att bära under sommaren när det är riktigt varmt. Linne är ett material som är svalt och du kan absolut investera i en hel kostym i linne. Om du är man och vill investera i några klassiska skjortor som du alltid kan ha oavsett årstid ska du kolla in Eton som erbjuder riktiga kvalitetsskjortor för alla tillfällen. Du kan välja mellan flera olika passformer, från super slim till contemporary.

Olika kragar på skjortan

Att välja skjorta kan vara en djungel om du inte riktigt har hittat din modell som du trivs som bäst i. Skjortor har också olika kragar som du måste ta ställning till. En krage ger en personlig stil till skjortan. Det vanligaste kragarna är cut away och button down. Cut away-kragen ger skjortan ett mycket öppnare intryck eftersom avståndet mellan kragspetsarna är större. Denna typ av krage brukar ibland kallas för business-krage. Denna krage är perfekt om du ska ha en bred slipsknut. Den passar också till alla möjliga tillfällen. Button down är en krage som fästs med två knappar mot skjortbröstet. Till denna krage passar det med en smal slips.

En skjorta kan du alltid bära

Skjortor finns i alla möjliga färger och stilar och du kan styla en skjorta på flera olika sätt. En del skjortor passar bättre till vissa tillfällen. Till kontoret passar en nedstoppad skjorta i ett par jeans eller chinos alltid, helst med en button down-krage. När det är fest kan du välja en lite festligare skjorta. En mörk färg kan vara ett roligt alternativ eller på sommaren kan en färgglad passa bra. På den finare festen är en klassisk vit skjorta alltid rätt. Till de lediga dagarna kan du bära en rutig skjorta som ger ett avslappnat intryck. På sommaren är en vit linneskjorta med antingen kort ärm eller uppkavlade ärmar väldigt snyggt.